To forum jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Jeśli chcesz czytać, pisać i robić ankiety musisz się zarejestrować. Aktywacji konta dokonuje sam użytkownik.
Terôzki idzie we internecu nojść mocka roztomajtych zajtów, kaj gorzij abo lepszij (wdycki gorzij) ludzie tuplikujóm naszô gôdka, szkryflajóm po naszymu i take tam mecyje. I fórt krajzuje wic (we roztomajtych zortach), kiery tak na isto wypokopiół jesce za staryj Polski Karlik ze Kocyndra. Jô to po mojimu napisôł ale wic jes na isto festelnie stary:
Co Pónbóczek robiół bez siedym dni, miarkujymy jesce ze katyjmusu. Nó ale łósmego dnioszka Pónbóczek łozdowôł wszyjskim norodóm na Ziymi jynzyki i dijalykty. Wszyjskim tela, co ino dlô Ślózoków ... niy stykło.
Ślónzôki wziyni sie do kupy i poswali do Pónbóczka delegacyjô coby sprawiół i wyglajchowôł swój fyjler.
Kiej ino Pónbóczek ujzdrzôł tych naszych ślónskich karlusów festelnie sie zgańbiół. Zatym ździebko pomedikowôł i na doczkaniu pedziół ku tym naszym chopcóm:
– Jezderkusie! Chopy, niy gorszcie sie na mie i wyboczcie mie starymu. To wszyjsko bez tyn pieróński bajzel ze Lucyperym, kiery mi sam we wszyjskim szteruje. Tóż ja, łod dzisiôj bydziecie terôzki gôdać gynał tak jak ... JO !
_________________ Kiej sie cowiek robi starszy, wszyjsko w niym poleku parszywieje!
Ojgyn z Pnioków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum